

EMDR Reset: Developing Your Practice on Purpose

November 14 – 16, 2025 Schedule

— All times listed in Eastern Time (ET) —

Please note: All times that are **bolded** indicate small group practice sessions with your Facilitator using a separate Zoom link that will be provided the week of the training.

NOVEMBER 14th — FRIDAY

10:00 am — 11:45 am Course Lecture
11:45 am — 12:00 pm Break (15 minutes)
12:00 pm — 1:45 pm Course Lecture
1:45 pm — 2:30 pm Lunch (45 minutes)
2:30 pm — 3:15 pm Small Group of 9 with Facilitator
3:15 pm — 3:25 pm Break (10 minutes)
3:25 pm — 4:15 pm Practice #1 in Triads
4:15 pm — 4:25 pm Break (10 minutes)
4:25 pm — 5:15 pm Practice #2 in Triads
5:15 pm — 5:25 pm Break (10 minutes)
5:25 pm — 6:15 pm Practice #3 in Triads

NOVEMBER 15th — SATURDAY

- 10:00 am 11:30 am Course Lecture
- 11:30 am —11:45 am Break (15 minutes)
- 11:45 am —12:45 pm Course Lecture
- 12:45 pm 1:30 pm Lunch (45 minutes)
- 1:30 pm 2:00 pm Small Group of 9 with Facilitator
- 2:00 pm 2:50 pm Practice #1 in Triads
- 2:50 pm 3:00 pm Break (10 minutes)
- 3:00 pm 3:50 pm Practice #2 in Triads
- 3:50 pm 4:00 pm Break (10 minutes)
- 4:00 pm 4:50 pm Practice #3 in Triads
- 4:50 pm 5:00 pm Break (10 minutes)
- 5:00 pm 5:30 pm Small Group of 9 Debrief with Facilitator

NOVEMBER 16th — SUNDAY

10:00 am — 11:30 am Course Lecture

11:30 am — 12:00 pm Small Groups of 9 with Facilitator

12:00 pm — 12:30 pm Lunch (30 minutes)

12:30 pm — 1:20 pm Practice #1 in Triads

1:20 pm — 1:30 pm Break (10 minutes)

1:30 pm — 2:20 pm Practice #2 in Triads

2:20 pm — 2:30 pm Break (10 minutes)

2:30 pm — 3:20 pm Practice #3 in Triads

3:20 pm — 3:30 pm Break (10 minutes)

3:30 pm — 3:45 pm Small Group of 9 Debrief with Facilitator

3:45 pm — 4:00 pm Return to Large Group with Deany

BONUS Q & A with Deany

JANUARY 23 — FRIDAY 12:00 pm — 1:30 pm